FÖRESTÄLLNING

Esborn Duo skapar föreställningar för andra och för sig själva. Evergreens och Bach framfördes på Göteborgs Stadsteaters lunchteaterscen hösten 2019. 


Esborn Duo har skapat föreställningar i samband med Lights in Alingsås under 13 år. HiLights, HiLights Amore, MusikDirecteuren, Santa Claus is coming to town, Lucia från Syrakusa och Colores är några exempel.


HiLights – the evolution of music, 2015. En förtätad snabbtur genom musikhistorien för åtta sångare och musiker.


HiLights Amore, 2018.  En överdådigt färgrik bukett av världens vackraste, smärtsammaste och mest passionerade kärlekssånger.


MusikDirecteruen, 2013, 2016, 2019 (ingick i Alingsås officiella program för 400-årsjubiléet). En musikteater i upplysningstid för skådespelare, stråkensemble, cembalist och en sångsolist. En överraskande historia om Jonas Alströmers son.


Santa Claus is coming to town, 2017, 2018. En musikalisk berättelse för kör och en skådespelare om en av världens största superhjältar och vikten av att vara snäll. Medverkande Peter Lorentzon och kören Angelus.


Lucia från Syrakusa, 2011. En minimusikalopera om att följa sitt inre ljus för sex sångsolister, orkester och kör.


Colores, 2012. En färgsprakande symfoni av sång, musik, dans, ljus och ord för kör och dansare.


Esborn Duo har även medverkat i Cabaret Högt och lågt tillsammans med Lennarts teaterkollegor under några somrar på ön Ven. De har även ingått i olika samarbeten, bland annat med sånggruppen Good Vibrations i föreställningen Lysande.