I MUSIKALERNAS VÄRLD möter vi människor som ger uttryck för längtan, glädje, tvivel och hopp. Genom vackra melodier berättas dramatiska livsöden och kärleken som sammanfattar allt.

I detta konsertprogram har vi valt ut våra personliga musikal-favoriter, bland annat Summertime, Over The Rainbow, Singing In the Rain, Du måste finnas och Gabriellas sång. Det blir också sånger ur West Side Story, Les Miserables och The Sound Of Music och dessutom några guldkorn bland mindre kända nya och äldre sånger. Programmet innehåller också texter, tankar och små berättelser som väver ihop sångerna och musiken – och passar bra både i musikgudstjänst och som konsert.

Hela vår CD – Esborn Duo Cello and Voice – finns att lyssna på Spotify m.m.. Lyssna gärna på några sånger ur årets konsertprogram: Summertime, Over The Rainbow och Singing In The Rain.